Αγαπημένο Εξώφυλλο:

Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2009

Πρωταγωνιστώντας με τον Γιώργο...
(1ο μέρος)

Τις προάλλες, συναντήθηκε το διοικητικό συμβούλιο του blog μας, με σκοπό τους στόχους για αυτή την χρονιά (θα διαβάσουμε για τις εξεταστικές, θα σταματήσουμε να τρώμε τα νύχια μας και θα κατεβάζουμε το καπάκι της τουαλέτας :P).
Σε ένα πηγαδάκι, σκεφτήκαμε με την διορθώτριάς μας, ένα θέμα που νομίζω θα σας αρέσει αρκετά... Σε ποιες τανίες, alboums, παιχνίδια, ακόμα και περιοδικά θα μπορούσε να πρωταγωνιστή ο μεγάλος αρτίστας του ποδοσφαίρου μας, ο μοναδικός με 4 βραβεία Όσκαρ Α' ανδρικού ρόλου και 5 Χρυσές Σφαίρες (δυστυχώς όχι Μπάλες ακόμα...) ο Γεώργιος Καραγκούνης!!!

Απολαύστε και ψηφίστε μέσω σχόλιου πού θα θέλατε να τον δείτε πραγματικά!!!
Στην νικητήρια επιλογή θα ακολουθήσει εκτενές αφιέρωμα... ;)
(δεκτές επιλογές μέχρι το τέλος Μαρτίου)


Pro Evolution Tumper 2008
(σε όλους αυτούς που έχουν κάψει τηλεχειριστήρια στις εικονικές μάχες των γηπέδων!)



"Ο Άθλιος" του Βίκτορ Τουμπό
(στους κουλτουριάρηδες του blog μας!)


To Be Continued.......

(οι φωτογραφίες και το κείμενο δεν έχουν καμμία πρόθεση να προσβάλλουν κανέναν παρά να σατηρίσουν το ιδιαίτερο παιχνίδι του Γιωργάρα μας...! Εξάλλου μην ξεχνάμε πως άνηκε στην ομάδα που μας έφτασε στην κορυφή της Ευρώπης!!!)

3 σχόλια:

  1. Καταντά πλήρως κουραστικό αυτό το αστείο με τον Καραγκούνη. Είναι τόσο εκνευριστική αυτή η στοχοποίηση που μπορεί να θεωρηθεί και οργανωμένη. Βέβαια όταν είναι ο Καραγκούνης ο πρώτος σε κερδισμένα φάουλ με την Εθνική όμως δεν μιλάει κανείς, μόνο όταν τα πέρνει με τον Παναθηναικό...

    Αν θες ένα χιουμοριστικό blog κάντο πιο αντικειμενικό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ φίλε νομίζω υπερβάλλεις λίγο!
    Υποθέτω πως βλέπεις αρκετές ειδήσεις ή Τελεάστυ και σε έχουν επηρεάσει οι θεωρίες συνομοσίας...
    Να ξεκαθαρίσω δύο πράγματα: πρώτον, η άποψή μου για τον Καραγκούνη είναι από τις καλύτερες όσον αφορά "τα κιλά μπάλας που ξέρει", αλλά από τις χειρότερες όταν αρχίζει τις κακές συνήθειες ανεξαρτήτως την φανέλα που φοράει! Και όσοι με ξέρουν μπορούν να το επιβεβαιώσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεύτερον, η αντικειμενικότητα του blog δεν φαίνεται από ένα post και μόνο, αλλά από τις συνολικές απόψεις. Επίσης είμαστε και εμείς άνθρωποι και δεν μπορούμε να είμαστε άκρως αντικειμενικοί...

    Αν θες να δώσεις άλλη συμβουλή για την βελτιώση του blog, φυσικά δεκτή!
    ανώνυμα ή όχι...;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή