Αγαπημένο Εξώφυλλο:

Τρίτη 3 Μαρτίου 2009

Πρωταγωνιστώντας με τον Ντιόγκο...
(2ο μέρος)

Και πάλι μαζί σας μετά από ένα μήνα σχεδόν... Ανοίξαμε πάλι και ελπίζουμε να μην σας αποχωριστούμε άλλη φορά για τόσο καιρό! Αν ανησυχείτε για το διοικητικό συμβούλιο του blog μας, να ξέρετε πώς είχε καταπληκτική εξεταστική! Μας άρεσε τόσο πολύ που λέμε να πάμε και το Σεπτέμβρη!!!
Σας λείψαμε? Είχαμε αφήσει και στη μέση ένα ψήφισμα σχετικά με το καλύτερο εξώφυλλο για cd, ταινία, παιχνίδι... Σήμερα σας παρουσιάζω και το 2ο μέρος και μπορείτε να αρχίζετε να ψηφίζετε...!!!
Λοιπόν ας σας παρουσιάσουμε τις υπόλοιπες δύο συμμετοχές του διαγωνισμού. Να τονίσουμε πώς σε αυτές πρωταγωνιστεί ένας -επίσης- κάτοχος Όσκαρ Β' Αντρικού Ρόλου. Πρωτοεμφανιζόμενος στην ελληνική σκηνή, αλλά πολλά υποσχόμενος... Diogo Luis Santos...
Καλή σας διασκέδαση!!!

"Fallen" by Evanescence
(Μία νέα διασκευή του παλιού τους άλμπουμ με νέα κομμάτια, όπως Falling under, Bring me to spot, My last fall και My penalty.)

Όσους παίρνει ο άνεμος
(το μεγάλο κινηματογραφικό αριστούργημα βραβευμένο με πολλά Όσκαρ και φυσικά δίδυμο έκπληξη στους πρωταγωνιστικούς ρόλους...;) )
(να επαναλάβω πως οι εικόνες έχουν ως μόνο σκοπό τη σάτιρα και όχι την προσβολή προς κανέναν από τους παραπάνω επαγγελματίες, ή θα το αγνοήσετε πάλι? :P)

3 σχόλια:

  1. Έχεις ξεχάσει στην ψηφοφορία να βάλεις την επιλογή "Κανενα. Είναι όλα απαίσια". Αυτή η επιλογή στην πολιτική πιαάνει πάντως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όποιος το πιστεύει ας μην ψηφίσει.
    Το blog είναι για καλόγουστους...;)
    Αλλιώς ας γράψει τι δεν του άρεσε και να προσφέρει feedback.
    Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χεχεχεχεχε τα σπάνε όλα αλλά για λόγους αρχής θα ψηφίσω Evanescence!

    ΑπάντησηΔιαγραφή